fbpx

Vi vil gerne danse endnu mere med Fanø.

I 2021 tog vi en stor beslutning. Ovenpå en alt for lang, alt for træls og alt for kedelig Corona-nedlukning kildede det lidt i maven da vi sagde ja til at åbne på Fanø. På trods af at der blot var udsigt til en lille butik, som gennem tiden har levet en omtumlet tilværelse som identitetsløs iskiosk, følte vi at vi tog en chance. Vores professionelle erfaring med Fanø var lig nul. Afstanden til kravlegården i Ribe føltes lang, og vores sind var egentlig fyldt med bekymringer – måske som en konsekvens af alt for mange måneder i Corona’ens bekymrings-smittende greb! Men vi overbeviste os selv om, at det skulle prøves. Det måtte briste eller bære. Hvad kan i virkeligheden gå galt på smukke Fanø…?

En iskiosk i nye klæder

Begrebet “god tid” eller dets irriterende sidestykke “dårlig tid” vil for altid være relativt. De to beror, ganske logisk, på hvad man skal nå inden for den givne tid. I dette tilfælde faldt den endelige kontrakt med vores partner, Premier Is, på plads d. 25. maj. Vi havde besluttet at vi ville åbne den lille butik d. 16. juni, for at være klar til årets store tilløbsstykke ved Fanø Bad; Dragefestival 2021.

Konceptet

Vi var nødsaget til at holde konceptarbejdet komprimeret og intensivt. Vi var klar over, at vi ville aldrig lykkedes med en fuldblodsversion af Alabama i de små lokaler og med den korte tid vi havde på hånden. Resultatet blev en slags “Alabama Light”, som JV.dk kaldte konceptet i sin artikel.

Kan man wrappe en bygning?

Vi havde lyst til at give den lille bygning et helt nyt liv! Vi ville gøre det “ordentligt” så butikken fik den chance vi mener den fortjener. Processen med grafik, farver, pensel, søm og skruer var intens, men vi kom i mål med den fineste lille strandkiosk. 

Status for sæsonen 2021

Wauw! Vores “test” af Fanø som lokation for Alabama gav os alt det vi havde håbet på. Glade mennesker, vanvittig smukke omgivelser, fantastisk opbakning fra såvel lokale som turister. Med erfaringen fra 2021 skammer vi os nærmest over at vi tvivlede. Vi blev i den grad bekræftet i, at der er plads til et koncept som Alabama på, vel nok, Danmarks dejligste ø.

Sæsonen viste os, at tiden er moden til hotdogs som ikke ligner dem du kender og milkshakes til at nedkøle når solen står højt. At gæster ved Fanø Bad har tørstet efter aktivitet i området. Alt i alt kunne vi, efter efterårsferien 2021, lukke ned med et smil på læberne og en tilfredshed omkring at have truffet det rigtige valg, da vi tog en dans med Fanø.

Hvad så nu?

Ja, hvad så nu…? Vi er blevet smaskforelsket i vores lille Grab & Go Kiosk ved vandet. Men vi vil gerne danse meget mere med smukke Fanø. Derfor er det en dejlig nyhed vi nu kan dele, om at vi har overtaget det tidligere Løven & Nymfen.

Vi beholder kiosken, men etablerer på samme tid en fuldblodsversion af Alabama på den anden side af vejen. En Alabama i fuldvoksen størrelse, med det fulde menukort, masser af lækre drikkevarer og siddepladser både inde og ude.

Processen med at indrette, istandsætte, udvikle og pynte, er næsten færdig på tegnebrættet. Det hele virkeliggøres henover januar, februar og marts 2022, hvorefter vi sigter efter åbning primo april 2022.

Et par indtryk fra lokationen inden vi går igang

Tak til partnere og leverandører

Vi skylder vores partnere en stor tak for altid at stå bag os. Etableringen af Alabama på Fanø, og andre steder, ville ikke være muligt, uden et stærkt felt af leverandører og samarbejdspartnere.

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *