fbpx
Alabama

Festival og Event

Vi elsker at komme ud med Alabama universet, og arbejder pt. på et mere helstøbt koncept for vores catering og festival-involvering.

Indtil da, så lad os endelig høre fra dig.

Vores madkoncept er perfekt til private arrangementer, firmafester, festivaler og events. Og ikke nok med det, så elsker vi at rulle ud i landet og skabe glæde, smil og mætte maver.

Vores håndværk. Dine ønsker.

Med udgangspunkt i vores sortiment, såvel aktuelt som historisk, sammensætter vi sortimentet til netop din event. Vi sørger for praktikken, herunder naturligvis også personale.

For den fulde oplevelse, har vi mulighed for også at medbringe drikkevarer, herunder vores velkendte milkshakes med og uden alkohol, fantastiske øl og læskende søde sager.

Eksempel

Fødselsdagen eller blot den hyggelige fest i haven

Er der noget bedre end sommerens havefester? Vi synes det ikke. Og kombineret med mad fra Alabama, kan vi ikke finde på en bedre opskrift på den perfekte fest!

Vores ambition er, at skabe rammen om mindeværdige stunder, gode grin samt mad- og drikkeoplevelser med indbygget fredagsstemning. Uanset om rammen er vores egen, din have, virksomheden eller festivalen. Vi elsker gæster i vores grillunivers.

Private arrangementer

Fødselsdag, bryllup, svendegilde, studenterfest. Der er mange fester gennem livet, og vi er klar til at sætte farver på dem alle.

 • 40-50 gæster (minimum 40)
 • Maksimum 4 forskellige elementer (eks. 2 burgervarianter, 1 side, 1 hotdog)
 • Ekskl. evt. drikkevarer
 • Adgang til strøm og vand
Pris indikation

DKK. 7.500,-

Virksomheder

Hvis du har lokalerne, er vi klar med indslaget til firmafesten, fredagsbaren, jubilæet eller festen uden speciel anledning.

 • 20-40 gæster (minimum 20)
 • Maksimum 2 forskellige elementer (eks. 2 burgervarianter)
 • Maksimum 4 forskellige typer af drikkevarer (eks. 2 øl, 2 milkshakes)
 • Adgang til strøm og vand
Pris indikation

DKK. 6.000,-

Festivaler

Vi elsker festivaler. Og gæster på festivaler elsker vores mad. Vi deltager gerne på festivaler i hele Danmark, under disse vilkår:

 • Vi betaler ikke klassisk stand-leje, men derimod 1% af den omsætning vi skaber gennem festivalen.
 • Vi er interesserede i festivaler med en vurderet gæstetrafik på minimum 5.000 gæster
 • Vi forbeholder os retten til bringe den del af vores sortiment, som vi finder mest relevant til den enkelte festival.
 • Adgang til strøm og vand
Kontakt os

Mad dine gæster elsker.

Vores mad er perfekt festmad. Det er syndigt, smagfuldt, og til at forstå. Vi har lagt et stort arbejde i, at udvikle et madkoncept som er af høj kvalitet men pakket ind i grillbar-universet.

Du skal blot sørge for at vi har adgang til strøm, og evt. vand. Samt naturligvis musikken og gæsterne…!

Eksempel

Jubilæet eller firmafesten.

Er det ikke på tide at prøve noget andet end det forventelige til jubilæet eller firmafesten? Vi vil gerne være med…

Vi synes der er noget fantastisk befriende ved de fester og sammenkomster hvor indholdet er afslappet og anderledes end det forventelige. Om du skal holde reception, jubilæum eller endda bryllup, vil Alabama være indslaget man ikke umiddelbart havde forventet, og på samme tid indslaget der underbygger den gode fest.

Eksempel

Event, festival og alt muligt andet.

Mulighederne er mange når der kommer hjul på. Vi arbejder lige netop nu på at færdiggøre vores Rullende Grillbar. Det åbner op for et langt større sortiment ved eksterne lokationer, grundet en mere fuldbyrdet sammensætning af udstyr. Følg med for flere informationer eller kontakt os idag via event@alabama-grill.dk

2022

Kalender

Det aktuelle festival-lineup for 2022. Mød os derude. 

Festival

Fanø Vesterland, Fanø

2.-3. september 2022

Helt ude vestpå, hvor der blæser en frisk brise og dufter af hav, har energiske mennesker skabt en festival med kærlighed til musik, mad og mennesker. Festivalen er én af vores store favoritter, netop grundet intimiteten og den helt særlige stemning som kun Fanø Vesterland har.

Festival

HCA INK, Odense

2.-4. september 2022

HCA INK takes place in DOK5000. An old industry corn storage building at the harbour which has been rebuild to a modern, raw event location. Outside there is a great, cosy outdoor area with streetfood, bars, DJ, professional grafitti painters doing amazing street art during all 3 days of the tattoo festival.

The first annual HANS CHRISTIAN ANDERSEN TATTOO CONVENTION was held in Odense, Denmark in august 2018 with a huge success and have since been an established as one of the major tattoo conventions in Denmark.

Festival

BLOK BEATS, Esbjerg

25. juni 2022

Urban festival med musik, mad, dialog og good vibes. Tjek blokbeats.dk

Festival

The Rigs Festival, Esbjerg

18. juni 2022

Flags (arrangør) er et projekt startet af den tidligere Esbjergenser og forsanger i det tidligere danske rockband, The Floor Is Made Of Lava, Tobias Kippenberger. Formålet med Flags er at skabe en form for platform hvor fremtidens talenter indenfor kultur- og eventudvikling udklækkes.

Éndagsfestivalen, The RIGS Festival er skabt af “eleverne” på Flags, og kan på den måde sammenlignes med et svendestykke.

Festival

Death Coast, Esbjerg

10.-11. juni 2022

Ny-etableret metalfestival i Esbjerg. Afholdes på Tobakken, som med både flere scener og et råt gårdmiljø, vil skabe de perfekte rammer om årets metalbrag på vestkysten.

Festival

Prison Ink, Horsens

26.-28. maj 2022

Tattoo-festival med 250 internationale tatovører. 3 hele dage fra kl. 12 – 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængselsgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink og selvfølgelig få lavet en tattoo af de bedste tatovører i verden.

Indkøbskurv