fbpx

GODE ØL x LÆKKER GRILLMAD med Fanø Bryghus

kr.150,00kr.300,00

Nu har du muligheden for at købe plads til en unik ølsmagning, hvor vi kombinerer den gode øl med en række af tilhørende lækre hapsere fra det vanlige Alabama-univers. 5 runder med øl og snacks. Lørdagen er reddet!

Dato: Lørdag d. 25.06.2022
Tidspunkt: Kl. 16.00

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Lørdag d. 25. juni kombinerer vi nemlig noget af det bedste vi ved. Fanø. Øl. Grillmad. Og naturligvis dejlige mennesker.

Hele dagen, fra kl. 11.00 til kl. 22.00 har vi Fanø Bryghus på besøg, som sørger for at den gode øl fra det lokale bryggeri flyder. Det er både lokalt og nært, men det er også verdensklasse øl, ihvertfald i dansk skala, når Årets Danske Bryggeri 2021 indtager Alabama Grill ved Fanø Bad. Ja, lige der i første klitrække med kig til havet.

Fra kl. 16.00 tager et kompetent hold dig gennem en fantastisk ølsmagning som i dagens anledning kombineres med de lækreste grill-hapsere. Ølsmagningen tager dig gennem 5 gode bryg, kombineret med 5 lækre smagsoplevelser. Line-uppet omkring øllene lader vi forblive en overraskelse, men maden kan vi ikke holde hemmelig længere;

  1. Gin Popcorn Deluxe
  2. Spice & Green Fries
  3. Crispy BBQ Wings
  4. Fish & Chips mini-hotdog
  5. Asiatisk inspireret Kung Pow burger i slider-størrelse med sliced gris
Indkøbskurv